Ogors Vs. Sylvaneth

 


Kort sammanfattning:

En match med 3st objectives, 2 000pts stora krigshärer. Sylvaneth gick aggressivt ut från början och tog poäng. De lyckades samtidigt sprida ut ogor trupperna till bekostnad av sin duelist Durthu.


Sylvaneth tog segern med 9 poäng mot ogors blotta 1 (!!) Men mot slutet började ogors äta upp den ena "trägubben" efter den andra. Trots att de skulle förlorat poäng mässigt så stod det klart att ett fåtal av skogsfolket skulle överlevt att fira segern om matchen fortsatt.





"For the everqueen!"

"Look up lads, dinners coming!"



The lady of vines (eller whines - gnäll //CH)

Framkallar dryards som genast hoppar på CHs stora artillerigäng. Vilket snabbt och effektivt förhindrar dem från att skjuta.




"Krubbet försvarar sig!?"



Den fruktade Durthu som i förra matchen one-shot'ade CHs hydra försöker att göra detsamma med Thundertusk. De båda monstren misslyckas dock att skada varandra. Det är först på runda 2 som trä-herren gör 12 skada på besten, och slår ihjäl den.


Durthu hinner dock inte fira sin seger då han blir svärmad av bulls, ironguts och Tyrant'en själv! Hans död kommer snabbt och efter detta står CHs ogres kvar och samtalar över sin nyslaktade sallad....






Ett gäng med ogors anfaller det centrala objektivet i hopp om att ta det från träfolket. De tappra grabbarna lyckas att strida om punkten, men matas sakta men säker av...



"Jag har 'an på kornet!!"

Eldunderstöd Från stridens bakre led, tyvärr med många missar.



Leadbelchers avfyrar kanon efter kanonskott innan de blir anfallna av Lady of vines och hennes två simp* träherrar.





(Ovan)

Reduserad till den siste i sin grupp går den sista ogor'n i mördar mode!! Han biter den gröne träherren i foten så denne faller omkull och dör.

Att se en liten fet gubbe bita och äta på hans kamrat får den bleke träherren att fly av blotta skräcken!

Han hämnas dock genom att hälla ut och förstöra ogors matkittel. Detta får ogors att i kommande rundor ignorera objektiven och gå på fullt HÄMND MODE!!





Förstärkning påväg mot mitten efter att krubbet förstörts.



Kanonen anfaller den bleke träherren. 

Men det är upp till den ensamme ogorn att återigen bita Träherren i foten för att få honom på fall.




 På västra delen av slagfältet slåss leadbelchers till siste man. De tar ner ytterliggare en träherre innan den siste. Denna utzi bärande ogor'n blir dödad av dryards.



Seger till Sylvaneth!


Popular posts from this blog

Söner mot Systrar

Dreadd city vs Sylvaneth